0

Б ългарски гражданин бе осъден на 23 години затвор в Лондон след серия от изнасилване на ученички. Показания срещу 27-годишният Силвестър Тошев дадоха две тийнейджърки, които са били отвлечени и са правили секс с нашенеца против волята си. С едната дори Силвестър си направил селфи за спомен. 

СЕРИЕН ИЗНАСИЛВАЧ: Българин се гаври с ученички на Острова, заснема селфи с жертва (СНИМКИ)

Според данните на разследващите роденият на 7 април 1996 година в София български гражданин е нападал главно момичета с руси коси, към които имал фетиш. Лондонският изнасилвач е пътувал всеки ден с рейса до автомивката, където работел.

Отзад 

По показанията на две от жертвите му Силвестър, който живее във Великобритания без постоянен или настоящ адрес, е осъден на 23 години затвор от Кралския съд на Кингстън във вторник – 17 октомври. Преди това нашенецът беше признат за виновен по две обвинения в изнасилване в същия съд на 8 август. Показания пред магистратите на 19 януари е дала 16-годишна ученичка. По думите й  мургавият мъж се приближил до нея на автобусна спирка в Модерн. Двамата се заговорили. Качил се заедно с нея в рейса и седнал на съседната седалка. Започвал да я опипва, но тя отхвърлила упорития ухажор и слязла от автобуса в близост до Стоункот Хил. Силвестър я последвал, дръпнал я и я завлякъл встрани. Тя му обърнала гръб, а нашенецът свалил бельото й и я обладал отзад против волята й, подпирайки я на оградата. След като свършили работа, накарал момичето да си направят селфи за спомен. 

Камера

Гаврите му са заснети от камера за видеонаблюдение и в резултат на това Тошев е идентифициран. Допълнителни разследвания го свързват и с друго изнасилване на 17-годишно момиче. То отново е в близост до автобусна спирка, край парк в Сърбитън. Силвестър пак се заговорил с момичето, след което го отвел на затънтено място, преди да го нападне. Тя доброволно се съгласила да свали чорапогащника и бельото си, тъй като много се страхувала. Наш Силвестър притиснал ученичката към земята и я разкрачил, насилил я, а тя припаднала. Адвокатката му Изабел Маккрол посочи, че Тошев е пристигнал в Обединеното кралство в търсене на по-добър живот след „много трудно детство“ като сирак в България.