0

М айка заплашва, че ще убие детето си.

Провесила е 4-месечното си бебе от 8-ия етаж и се развика на комшиите, че ще го пусне всеки момент върху плочките пред жилищния им блок. 

Екшънът се разиграва и към момента в бургаския жк. "Меден рудник" - в блок 81.

Пред вход "А "вече са струпани около 20 души, които се надяват полицаите да спасят детенцето и най-сетне да въдворят майка му на подходящо за нея място, тъй като се нуждаела от незабавна медицинска помощ. 

Хората неведнъж са ставали свидетели на буйствата на 38-годишната Румяна С., която според техни твърдения е зависима от наркотици, пише "Флагман".

Според съседите жената употребява наркотици и представлява реална заплаха за сградата, както и за 4-месечното момченце.

Около 17:30 часа, откъм 8-ия етаж на входа започнало силно да смърди на пушек. От апартамента на Румяна се разнасяли крясъци и викове. От балкона тя започнала да изхвърля първо дрехи, а след това се показала и с бебенцето в ръце. 

Съседка е алармирала тел. 112. Първи са се притекли полицаи с патрулка на Четвърто РУ. За тях това не било извънреден случай, след повикване от този жилищен блок.  Те са успели да разбият вратата и да изтръгнат бебето от ръцете на Румяна. В същото време пристигнала и майка й. Жената поела момченцето, а към момента униформените извеждат Румяна от апартамента.

Хората настояват тази жена да бъде изследвана за употреба на наркотици, социалните служби веднага да се намесят, защото бебето било в опасност. 

Флагман