0

Н адзирателки разпалиха страшен скандал, след като се разбра, че са са въртели любов с терорист. Опандизеният Дон Жуан ги привиквал от килията и снимал с телефон секс извращенията.

Израелското правителство се е заловило и ще освободи всички надзирателки от затворите с висока степен на охрана, след като станало ясно, че някои от тях са поддържали регулярно сексуални отношения с палестинеца, осъден на доживотен затвор за тероризъм срещу цивилни граждани, съобщи The Times of Israel.

"Всички представителки от състава на надзирателите на Израел незабавно ще бъдат освободени от затворите със строг режим", оповестиха в комюнике началникът на Израелската служба на затворите Кати Пери и министърът по Национална сигурност на страната Итамар Бен Гвир.

Съдът в град Петах Тиква отказва да назове в кой затвор са се случили оргиите, както и да разкрие самоличностите на надзирателките и на палестинеца, излежаващ доживотна присъда.

По информация на пресата в Израел, по време на разпита първоначално задържана надзирателка е признала, че освен нея, още четири жени от затвора са имали интимни отношения с въпросния палестинец, който след случая е бил преместен в друг затвор и също подложен на обстоен разпит.

Той също така е разполагал с телефон в килията си, който използвал, за да звъни на част от надзирателките и да прави снимки по време на половия акт.