0

И дол на касапина, който уби 8 души и рани 14 в Сърбия, е местния гангстер Кристиян Голубович, който е лежал в затвора 8 години. Голубович е известен като наследникът на Аркан, участник в много улични боеве, ранявал мъж с нож, стрелял по друг, извършител на множество кражби. Осъден е на 14,5 години затвор за кражба на две коли БМВ. Присъдата трябвало да лежи в най-големия затвор в Гърция, но през 2002 година успява да избяга от него. Осъден е на шест години за рекет и кражба на златни бижута през 2006 година, но излиза през 2009 година, а година по-късно е арестуван като част от престъпна група за разпространение на наркотици. Преди години той участваше в риалити шоуто „Задруга“, където се сби с българина Емил Каменов.

Както вече писахме 21-годишният Урош Блажич беше арестуван в петък преди обед в района на Крагуевац. В социалните мрежи младежът се е представял като „свиреп човек“.

Преди време най-добрият му приятел Никола Джорджевич е публикувал видео в Instagram, в което Урош се къпе в ледено езеро и казва, че е „малкият Кристиян Голубович“.

Малко след касапницата профиът на младежа беше закрит.

Познати на Блажич разказват, че той е бил агресивен – нападнал полицай, който го спрял за проверка, бил арестуван и за съхранение на боеприпаси.

Местни медии съобщават, че за случая е арестувано и цяло семейство, което го приютило.

Както вече ви информирахме стрелбата е открита около 23 часа в четвъртък. Урош стрелял с пушка в училищен двор в село Дубона край . Загинали са 8 души, сред които млад полицай и неговата сестра.

След това се качил в колата си и отпрашил към съседните селаало Орашие и Шепшин, близо до Младеновац, където стрелял отново.

Instagram