0

И звестна YouTube влогърка може да лежи до 60 години в затвора, след като призна, че е държала децата си гладни в домай, който напомнял на "концлагер".

Руби Франке, която ръководеше популярен канал за съвети за родители, с над 300 000 четения, получи четири присъди от една до 15 години всяка и всички те ще бъдат изпълнени една след друга. Това означава, че тя може да бъде заключена между четири и 60 години, в зависимост от решението на комисията за предсрочно освобождаване. Адвокатът на защитата на Франке твърди, че тя е била с „промит мозък“ от партньора си Джоди Хилдебранд и много време не разбрала, че я мамят.

През август миналата година 42-годишната Франке беше арестувана по шест обвинения в малтретиране на деца, след като 12-годишният й син успя да избяга от дома й в Айвинс, Юта, съобщава The Mirror. Според споразумението за признаване на вината синът на Франке, който по това време е между 11 и 12 години, е „принуден да прави физически тестове с часове и дни наред“, както и „извън труд без обувки и в летните жеги“.