0

И зплуваха нови разкрития за разчленения труп на 58-годишният Кънчо С. От коментари в социалните мрежи става ясно, че той е бил познат сред местните хора като Къни Каркин.

Части от тялото на убития в ботевградското село Новачене мъж са открити в къщата на предполагаемия убиец, съобщава botevgrad.com.

ЗЛОВЕЩО: Откриха разчленен и запален труп!

По думи на хора от Новачене, той не бил конфликтен и не създавал проблеми в селото. Той и убиецът 76-годишният О.Н. се познавали.

Двамата били забелязани заедно в събота – 12 май, в центъра на селото. Кънчо носел торби с покупки на заподозрения, като вероятно са отивали към дома му.

Там разследващите намерели обгорели останки от тялото на жертвата. Те били разхвърляни по целия двор. По брадвата на О.Н. имало кръв.

Коментиращи в социалните мрежи посочват, че убитият е ром, а извършителят - българин. Някои се заканват, че соченият за убиец е по-добре изобщо да не стъпва повече в селото.

По първоначална информация части от тялото на Кънчо С. били открити под параклиса „Свети Георги” в местността Чуклата на село Новачене.