0

М ладата жена, която бе обръсната и пребита във Видин от мъжа, с когото живее на семейни начала, проговори в ефира на NOVA.

Пострадалата сподели, че 19-годишният й криминално проявен приятел я завел в дома си против волята й, където я ритал по цялото тяло. Направил й снимка преди да отреже косата й с ножица, за да си спомня как е изглеждала с дълга.

„Изкара колан и искаше да ме обеси. След това ме накара да правя вулгарни и интимни клипове. В тях се чува как ми казва, че ако не му харесва, ще направя други. Направи ми снимка, а след това ме подстрига”, разказа момичето.

НОВА БРУТАЛНА АГРЕСИЯ: Мъж преби и подстрига косата на бившата си

Сигнал в МВР е подаден на 2 август от бабата на пострадалата. Жертвата и насилникът живеели на семейни начала преди време. От 10 юли момичето имало и издадена ограничителна заповед срещу бившия си приятел.

Към момента той е задържан за 72 часа, повдигнати са му две обвинения - за незаконно лишаване от свобода и неизпълнение на заповед за защита от домашно насилие.

„Деянието е извършено в условията на домашно насилие и по особено мъчителен за жертвата начин. Извършен е оглед на местопроизшествието. Иззети са ножицата, косата на момичето, колан и чантата с телефона ѝ, които са останали там”, заяви районен прокурор Райна Петрова.

Предстои да бъде поискана и постоянна мярка „задържане под стража” спрямо 19-годишния.