0

М ъж на около 40-годишна възраст бе изловен да мастурбира на детска площадка в столичния квартал „Красно село“. Сексманиакът дебнел да се появят млади майки, деца или девойки на тийнейжърска възраст. Тогава се възбуждал, вадел достойнството и започвал да го лъска пред тях.

Възмутени мъже съобщиха, че натрапникът е изплашил жените и момичетата им в района на улица „Пирински проход“.

Голям

Очевидец сподели и снимки в най-голямата социална мрежа Фейсбук. На кадрите се вижда, че онанистът е със свален панталон, а под него се подава бая голям чеп. „Уважаеми съседи, моля, имайте едно на ум, когато пускате децата си сами да се разхождат", предупреди Ивайло Русимов.

Facebook

Веднага обаче получи и негативни коментари от типа: „Ти що за мъж си, че не отиде да го пребиеш“ и т.н. Други пък направо предлагат да дойдат да свършат работата, след като в „Красно село“ няма достатъчно смели мъже. Трети обаче призовават човекът да не се линчува, а отговорните институции да си свършат работата.

Твърд

Друг жител на квартала разказа, че онанистът го извадил пред съпругата му и тя вече е подала сигнал в районното, но от полицията така и не успели да хванат разгонения. „Жена ми направо е в шок, като го е видяла разкопчан и с гол, твърд член“, описва ситуацията. Друг потребител пък пита: „Тя жената ти не е ли виждала досега или този й е много голям“. Друг мъж пък отбелязва в публикацията си, че перверзникът е започнал да бяга, когато забелязал полицейския патрул. "След кратка сага с гонене побегна в момента, в който видя патрулката. Настигнаха го и не оказа никаква съпротива", обяснява очевидецът.