0

М ъж заклал с нож съпруга на любовницата си е с повдигнати обвинения от Окръжната прокуратурата във Варна.

Любовникът е 35-годишен турски гражданин, който нанесъл удари с нож във врата, гърдите и крака на съпруга на тайната си изгора.

Турчинът се установил у нас след завършването на висшето си образование. През лятото на 2021 г. той се запознал случайно със своя съседка, докато разхождали кучетата си. Двамата се сближили и започнали интимна връзка, която обаче била прекратена през октомври от партньорката му. Тя го отрязала, защото била сгодена за мъж, който работил в чужбина и щяла да се омъжва за него.

Обвиняемият не приел раздялата и продължил да търси контакт с изгората си. Тя отказала комуникация, след което любовникът й започнал да я следи и я причаквал пред дома й и дори проявявал грубост. Тогава жената споделило за случващото се на мъжа си, който се завърнал в страната през юли миналата година.

На 19 август обвиняемият нападнал с нож и нанесъл няколко порезни и прободни рани на съпруга на любовницата си, докато мъжът разхождал семейния домашен любимец. На помощ на пострадалия се притекъл случаен свидетел на нападението. Потърпевшият претърпял няколко спешни животоспасяващи операции.