0

Д войка пенсионери, пътуващи с кемпер, се сбиха след сблъсък с шофьор на камион, като в действие се включиха юмруци, ритници и главички.

Свирепият тупаник на магистралата вцепени очевидците в германската провинция Баден-Вюртенберг в неделя, а полицията в доклада си описа нравите като достойни за Дивия Запад. Нещата ескалират неудържимо след като кемперът на двойката пенсионери се сблъска с камион на стеснен участък от федерална магистрала.

Според полицията двойката от Северна Германия се е движила по път B30 към Биберах. На изхода на Донаущетен заради строителни дейности двулентовият път бе ограничен до една лента за трафика. Двете возила са се ударили в района на надлез. От момента, в който двамата водачи слезли да се разберат, нещата ескалирали до жестока лупаница. 77-годишният шофьор на кемпера, който причинил катастрофата, шибнал 63-годишния водач на камиона с юмрук в лицето.

Той обаче не му останал длъжен, а отвърнал с добре тренирана главичка, която пратила в нокаут нападателя. Тогава в екшъна се включила и 76-годишната спътница на нокаутирания, според почти спортния репортаж в полицейския доклад. Нахъсаната баба без колебания и увертюри ударила шофьора на камиона в корема и го ритнала в пищяла. Мъжът отвърнал обиграно на ударите и бутнал жената в канавката. Полицията е заснела пътно-транспортното произшествие и вече разследва последвалата размяна на тупалки. Уведомени са и съответните служби за шофьорските книжки на сбилите се. Те ще трябва да преценят дали тримата са годни за управление на МПС по пътищата.