0

М алко момиченце е държано заключено в банята години наред от собствения си баща. Шокиращата история е от град Звездара, близо до Белград.

Двама полицейски служители са нахлули в апартамента, в който живее 37-годишният Урош Пашалич и намерили свита във ваната 8-годишната му дъщеря. Тя била дезориентирана и едвам говорила. Предполага се, че момичето не е излизало никога навън. Във са открити торби с гевреци и остатъци от развалена храна.

Детето е останало при баща си, тъй като преди известно време майка му е убила майка си, докато била под въздействие на наркотични вещества. Затова е настанена в психиатрия.

В края на миналата седмица прокуратурата в Белград е била информирана от полицията за извършено насилие над момичето. От там разпоредили на органите на реда да влязат принудително в апартамента, тъй като преди това никой не отварял вратата.

По време на акцията Урош Пашалич не е бил у дома. 8-годишното момиченце е изпратено в болница за медицински прегледи, а след това е настанено в дома за деца.

37-годишният родител се издирва.

Държавното обвинение е установило, че детето е поверено на грижите на баща си с решение на съда. Магистратите преценили, че майка му не може да се грижи за него, тъй като е била наркозависима. След като Урош Пашалич бъде арестуван, ще бъде разпитан.

RINGIER

RINGIER

RINGIER