0

Н ова Ружа Игнатова се пръкна у нас.

Безскрупулната благоевградчанка Никол Качева завлякла стотици хиляди левове от десетки мераклии за бързи печалби.
Кандидат-съветничката от благоевградския квартал "Струмско" Качева, която бе разобличена в измама с пари на наивни съграждани, от няколко дни се разхожда под палещите лъчи на слънцето в Обединените Арабски Емирства /ОАЕ/, пише srtuma.

struma

Мераклийката за пачки е обект на разследване в Икономическа полиция, след депозирани жалби от ужилени нейни съкварталци. Тя вземала пари назаем с уверенията, че ще има много пари от стартирало бизнес начинание и ще погаси дълговете си.

Сред жертвите бил и 75-годишен мъж, който ѝ дал в продължение на няколко месеца около 40 000 лева, които тя трябвало да връща поетапно. Тарикатката обаче не само не връщала заема, но и се скрила от наивния „вложител“ и спряла да му вдига телефона.

След жалбата на човека потекла лавина от гневни оплаквания срещу новата Ружа Игнатова. Общата дължима сума стигнала около 400 000 лева. Скандалът гръмнал по време на предизборната кампания за последните местни избори. Точно тогава името ѝ лъсва в списъците като кандидат за съветник от политическа партия.

Ден, след като местната медия раздухала случая, Качева била заличена като кандидат- съветник  и започнала да търси начин да погасява дълговете си.

struma

Ударила го на молби до ужилените от нея да имат търпение и да не подават жалби. В момента Икономическа полиция извършва проверка по депозираните сигнали и търси Качева за разпит, но ще трябва да почака малко, докато свърши екзотичната и почивка, допълва изданието.