0

В ъоръжен мъж беше арестуван, след като се опита да застреля пастор от по време на църковна проповед в див момент, уловен от видеокамера.

НОВ КОШМАР: Нападнаха епископ с нож в църква! (ВИДЕО)

26-годишният Бърнард Полит беше задържан, след като се опита да застреля пастор Глен Германия в църквата "Жилището на Исус" в Норт Брадок, Пенсилвания в неделя следобед, съобщиха от полицията в града.

Ужасяващите кадри, които се излъчваха на живо, показват как пасторът се навежда за да се прикрие, докато нападателят размахва оръжието. Благодарен съм на Господ, че все още съм тук, защото той определено дръпна спусъка“, каза Германия пред местния канал WTAE . Започнах да проповядвам и изведнъж от лявата си страна го видях да се движи от задната към предната част на църквата и той седна в предния ъгъл на църквата и ми се усмихна . Изведнъж просто видях пистолет, насочен право към мен. И в този момент всичко, което можех да направя, е да се наведа, за да се спася“, добави той.

Германия, чиято 14-годишна дъщеря е била в църквата по това време, каза, че заподозреният по-късно му разкрил в ареста, че е видял „духове“, които му казвали да застреля пастора.