0

Щ ерка убила баща си след семейна вечеря вечеря и след това разчлени тялото му. Зловещо убийство е извършено в четвъртък в град Балашиха в Русия.

Жената, която е на 52 години и се назовава от местните медии само като Татяна, е с наложена мярка задържане под стража за два месеца, съобщава „Курир“.

По искане на прокуратурата съдът ѝ наложи мярка за неотклонение задържане под стража до 1 юни 2024 г. Следователи и криминалисти са иззели два ножа и брадва. Назначена е съдебно-медицинска експертиза, обясни говорителката на Следствения комитет за Московска област.

По време на семейната вечеря бащата започнал да тормози дъщеря си.

Татяна грабнала кухненски нож, намушкала баща си в гърдите, а след това се опитала да прикрие следите си. Тя започнала да реже тялото с брадва, поставила части от тялото в хладилника, а ръцете и краката изхвърлила в канализацията близо до къщата.

По-късно тя се обадила в полицията и признала какво е направила. След това изплували и мрачни семейни тайни.

Оказало се, че мъжът често идвал на гости на дъщеря си. Татяна съжалявала самотния си баща и му приготвяла храна. Мъжът останал вдовец през декември и нямал никого освен дъщеря си и внучката си. Съпругът на Татяна, с когото тя живяла повече от 10 години, починал от коронавирус преди две години.

Бащата наскоро започнал да проявява нездравословен интерес към дъщеря си и се твърди, че ѝ предложил да правят секс. Посочва се, че той ѝ казал, че си купува хапчета за потентност. Татяна била категорично против и отговорила с думите: „Тате, какво правиш, ти си ми баща!“.

Близките твърдят, че жената, която е счетоводител, не е жесток човек и никога не биха си помислили, че е способна на убийство.

На заседанието Татяна каза, че е убила баща си в пристъп на ярост.