0

К ървава драма се е развихрила в апартамент в бургаския квартал „Сарафово“. Британски гражданин е намушкал жена си с нож в апартамента им, съобщиха от МВР.

След подаването на сигнала към мястото е изпратен полицейски патрул. Служители на реда са открили в безпомощно състояние 54-годишната жена на стълбището на блока, в който живее семейството. Тя била с наранявания, но била контактна и обяснила, че била нападната от съпруга си и че той се намира в жилището им. Пострадалата е откарана в болницата в Бургас без опасност за живота.

След това полицаите се качили в апартамена и открили 56-годишния съпруг на англичанката с множество рани по гърба и гърдите.

Той обяснил, че в последно време имали непрекъснато скандали със съпругата си, която искала да се връща във Великобритания. Подобно спречкване възникнало и снощи, като продължило през цялата нощ. След употреба на алкохол той взел нож от кухнята и я нападнал, след което опитал да се самоубие. Англичанинът също е настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас в контактно състояние.

На мястото на инцидента е извършен щателен оглед. Иззет е и ножа, с който е извършено нападението.

Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление - Бургас.