0

З ъболекар си тегли куршума заради любовна драма. 

39-годишен стоматолог А. П. от София се е самоубил в неделя край бургаския кв. "Сарафово". Той е стрелял в главата си със законно притежаван от него пистолет, а причината за фаталното решение се изяснява.

На този етап се знае, че собственикът на клиника пристигнал с жената, с която живее, в Бургас в началото на месеца. Двойката планувала да прекара голяма част от отпуската си край морето, да си отдъхне от напрегнатия живот в столицата, съобщава BulNews, цитирани от novini.bg.

Преди няколко дни между тях възниква лют скандал и жената напуска къщата, в която двамата се настанили седмица по-рано и се връща в София. А.П. решил да остане там и да удави мъката си в алкохол. В продължение на няколко дни той не вдигал телефона си, не се появявал в социалните мрежи и не се показвал навън.

Макар скарани, жената до него решила да се обади в полицията, защото се притеснила. Така се стигнало до момента, в който на адреса пристигнали униформени служители, които заварили къщата заключена. Протоколът в такива случаи е вратата да се разбие. Влизайки вътре, полицаите открили тялото на мъжа с огнестрелна рана в главата. До него бил и пистолетът.

На този етап на разследването няма никакви данни да се касае за външна намеса. Работи се на практика само по версията за самоубийство, доверили от полицията.

Тялото на мъжа е откарано в Съдебна медицина.