0

44-годишна жена и 50-годишен мъж от Нидерландия са паднали от 7-ия етаж на хотел в Слънчев бряг. Те са загинали на място, съобщиха от Областната полиция на МВР в Бургас.

Сигналът за мистериозния инцидент е подаден около 05.30 часа в четвъртък в полицията в Несебър.

Чужденците са постоянно живеещи в Несебър.

Към момента не е ясно защо двамата са решили да наемат стая в хотела. Телата са откарани за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" към УМБАЛ Бургас. Взета е и трупна кръв за химичен анализ за наличие на алкохол или наркотици.

По информация на в. "Черноморски фар" загиналите са семейство.

Телата им са открити до тенис кортовете на комплекса на хотел "Империал", след което по случая е образувано досъдебно производство. Окървавените тела били открити от абитуриенти от Разград, които били шокирани от гледката. Двамата чужденци били добре облечени, жената имала бижута по ръцете, а мъжът - с марков часовник.

Двамата нидерландски граждани, които бяха намерени мъртви в Слънчев бряг, са наели най-скъпата стая в петзвездния комплекс "Империал палас", за да сложат край на живота си, съобщи междувременно "Флагман". Те били настанени в източна стая с невероятно красива морска гледка.

Семейството живеело постоянно в Слънчев бряг. Преди 4 години решили да напуснат Нидерландия и да се преместят тук. Нямали деца или близки роднини. Със сигурност не става въпрос за убийство, категорични са разследващите, цитирани от "Флагман". Основната версия, по която работели, е самоубийство. Към момента обаче не е ясно каква е причината чужденците да сложат край на живота си по този  начин.