0

М ъж беше открит от полицията в дома си, след като домашното му куче "с размерите на Джак Ръсел" отхапа пениса му и го изяде.

Съседи подали сигнал в полицията заради непрестанния лай на кучето, идващ от дома на мъжа около 2 часа сутринта. Полицията пристигнала в еднофамилната къща в Херне, северозападна Германия, където чула агонизиращи стонове от вътрешността на имота. Полицаите набързо разбили вратата, за да намерят 66-годишен мъж и кучето му, описано като „с размерите на Джак Ръсел“. Според германския таблоид "Билд" до момента от местопрестъплението не са намерени нито пенисът на мъжа, нито "инструмент на престъплението". Жертвата също така не е могла сама да даде информация поради здравословно състояние.

Мъжът е бил поставен в изкуствена кома при пристигането си в болницата, каза първият главен полицейски инспектор Франк Леманис пред изданието. Той продължи: „Една от хипотезите, разбира се, е, че кучето, което е с размерите на Джак Ръсел териер, е отхапало пениса и го е изяло. Раната може да е от ухапване. Но също така е възможно сексуален инцидент или престъпление".