1

Д вегодишно детенце е убито от майка си и нейния любовник.

Бебето Виктория е умъртвено от майка си Констанс Мартен, на 36 години, и нейния партньор Марк Гордън, на 49 години, информираThe Sun.

За да прикрие следите от престъплението, майката-убийца подпалила телцето на момиченцето.

Двойката  скрива раждането  през 2022 г., след което излиза в нелегалност, живеейки на палатка в средата на зимата, станало ясно в процеса на съдебните дирения.

Детенцето Виктория е прекарало по-голямата част от живота си в пазарска чанта от известна верига магазини, а по-късно било открито мъртво в изоставена барака, сякаш е боклук.

Полицията обаче намира записи от охранителни камери, на които се вижда детето, колата в което е било превозвано и майка му, която пълни туби с бензин от бензиностанция. С този бензин тя подпалва детето.

Пред съда са представени снимки на овъглени парчета детски дрешки. Снимките на майката убийца и любовника й, както и горените дрешки могат да се видят ТУК.

Смущаващите кадри с унищожените бебешки дрехи, са открити близо до изгорялата кола на двойката.

Други изоставени предмети в близост до горялото пежо на магистрала M61 включват библия, чанта с повече от 30 мобилни телефона, пет използвани пелени и котка в транспортна кутия за животни.

Мартен и Гордън били обявени за национално издирване, след като колата била открита на магистралата на 5 януари 2024 година.

Твърди се, че са използвали доверителен фонд на майката, за да се возят на таксита, докато са бягали от полицията.

Мартен, чието семейство е аристократично, живеела в имението Кричъл Хаус в Дорсет, Великобритания. Тя е изхарчила близо 19 000 паунда за плащания от сметката си от доверителния фонд.

Разследването на трагедията и съдебно-процесуалните действия продължават.