0

К ристиян Д. ошамари професионалистка в сферата на сексуслугите, тъй като тя не си свършила работата докрай..

Сцената се разигра в хотел в центъра на Белград и заля социалните мрежи с коментари „за“ и „против“ действията на клиента, както и за „непрофесионалното“ поведение на жрицата на любовта.

Прокуратурата на комшиите вече е разпитала сексуалния ненаситник, като той е казал, че само „частично“ бил виновен.

Подозира се, че Кристиян Д., който е всъщност черногорски гражданин, е нападнал Л.Й. - китайска гражданка, защото тя не е искала да има повече сексуални отношения с него. Така сексскандалът доби интернационален характер.

По данните на прокуратурата, заподозреният К.Д.. е извършил престъплението, за което е обвинен, на 5 октомври около 17:00 часа в Белград в хотелска стая, като е поканил пострадалата Л. Й. в предварително нает апартамент, за да предоставя сексуални услуги срещу пари.

В един момент заподозреният поискал продължаване на половия акт, което пострадалата отказала, имайки предвид, че е минал час, поради което искала да си отиде.

Поради това заподозреният изпаднал в ярост, тъй като не довършил половия акт. Превъзбуденият мачо започнал да души и удря жертвата с ръце по тялото и главата, след което тя се опитала да избяга на терасата. Кристиян Д обаче я настигнал и продължил да я рита и удря по главата и тялото. Сигнал за побоя подали граждани, които видели екшъна.

 

След изслушването прокуратурата предложи на Първи основен съд в Белград заподозреният К.Д. да бъде задържан поради опасност от бягство, като се има предвид, че той е чуждестранен гражданин.

Както съобщиха от прокуратурата, заподозреният е представил защитата си в присъствието на избраните защитници, при което е признал частично извършването на престъпното деяние, като е обяснил своето виждане за събитието, пишат сръбските медии.

Предстои им на комшиите да решат кой крив, кой прав, на както се казва битият – бит.