1

А гресивен мъж се вживя в ролята на каубой извади пистолет и заплаши касиер на ресторант за бързо хранени, след като му отказал да приеме торба с наркотици, с които да си плати вместо с пари сметката.

40-годишният Юджийн Робъртсън от Колорадо е осъден на 143 години зад решетките. Присъдата му е в следствие на серия от престъпления. Първо той влиза в ресторанта за бързо хранене, където вади пистолет на касиер, след като му е отказано да плати с наркотици. След това Робъртсън излиза от ресторанта и влиза в супермаркет от другата страна на улицата и насочва оръжие към главата на касиера на магазина, съобщиха от полицията.

Тогава Робъртсън забелязал, че в магазина има камера за наблюдение и стрелял по нея, преди да избяга. Когато излязал от магазина, той стрелял по двама души на паркинга, съобщиха от окръжната прокуратура на окръг Арапахо.

Свидетел в магазина казал на властите, че стрелецът не изглеждал добре. Той си бръщолевел нещо за Бог и носел Библия без корици.

По-късно същата вечер жена, която била приятелка на Робъртсън, се обадила на 911, за да съобщи, че той е стрелял по нея, след като отказала да отвори вратата на апартамента си.

По-късно полицията открила Робъртсън да се крие зад храсти в жилищния комплекс на жената и го арестувала. Няма пострадали при поредицата от инциденти.

Жури през април призна Робъртсън за виновен в 17 престъпления, включително осем опита за убийство. Условията били дадени отделно, което довело до дългата му обща присъда.