0

В ойната по пътищата взе нови жертви. 22-годишен мъж загина след удар в метален стълб в Русе. Инцидентът е станал около 22.50 часа в петък, съобщиха от МВР.

Лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с русенска регистрация, управляван от 22-годишен, се е отклонил вдясно по посока на движението си,  напуснал е пътното платно, качвайки се изцяло на тротоара и челно се е блъснал в метален стълб на тролейбусната мрежа. Водачът е починал на място, като смъртта е констатирана от екип на ЦСМП – Русе.

23-годишният му спътник, който се е возил отпред в дясно, е настанен за лечение  в УМБАЛ "Канев" в Русе с диагноза - фрактура на ляв глезен и разкъсно-контузна рана на главата. Причините за ПТП се изясняват, на местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на полицията и е образувано досъдебно производство.

25-годишен мъж е загинал на място след катастрофа на изхода на Хасково. Трагедията е станала в 22.20 часа в неделя. Той е бил зад волана на „Мерцедес“ и загубил управлението над возилото. То напуснало пътното платно и се ударило в крайпътно дърво. От удара, момчето е загинало на място. Без опасност за живота е возещият се в колата до него 21-годишен хасковлия. Образувано е досъдебно производство.