0

С офийският градски съд разглежда мярката за неотклонение на двете жени обвинени, че са удушили мъж и зарязали тялото му в кола на Витоша.

ИЗВАДЕНО ОТ ХОЛИВУД: Съпруга уби мъжа си, докато тече разводът

Според обвинението срещу 33-годишната Габриела Славова - Пеева и 53-годишната й майка Красимира Трифонова на 18.01.2024 г. около 21:20 ч. в София на ул. „Елемаг“ в лек автомобил "Пежо" в съучастие като извършители умишлено са умъртвили съпруга на Габриела 44-годишния Пейо Пеев, който е седял на шофьорското място, като от задната седалка на автомобила 54-годишната жена е стискала шията му, докато 33-годишната жена го е притискала към седалката и при опита му да излезе от автомобила е затваряла шофьорската врата. След като са го удушили са откарали автомобила в района на хижа Алеко и са опитали да го опожарят заедно с трура на Пеев вътре.

Повдигнаха обвинения на съпругата и тъщата на мъжа, открит мъртъв в опожарена кола

От прокуратурата поискаха постоянен арест за двете жени. Адвокатите им поискаха засекретяване, тъй като едната от обвиняемите е дипломат от кариерата. Служител на министерство на външните работи.

Съдът засекрети делото.

Майката е със задържане под стража, дъщерята с домашен арест и гривна. Габриела Славова е Началник отдел "Превенции и младежки политики" в Продължаваме промяната - Бургас. По настоящем по майчинство. Има подозрение, че бащата на второто дете е действащ депутат от ПП, избран от Бургас. Красимира Трифонова е бивш консул в Банкок по времето на Ивайло Калфин.

Телеграф

Телеграф