0

О рлин Владимиров, който е подсъдим за убийството на съпругата си Евгения, се е запънал за издръжката, която дължи на собственото си дете. През април СРС го осъди да плаща на месец по 450 лева на 7-годишното си момченце, което остана без майка. Владимиров обаче е обжалвал решението на магистратите, съобщиха за „Телеграф“ от съда. 

Тялото на Евгения бе открито натъпкано в куфар и захвърлено край Перник в края на 2021 г. Освен Орлин подсъдим за зверството е неговият баща - Пламен Владимиров. Първият е в ареста, а вторият бе пуснат под домашен арест заради здравословни проблеми.

Пари 

Преди два месеца районните магистрати осъдиха Орлин да плаща на детето  издръжка в размер на 450 лева, считано от март тази година. Той обаче трябва да плати на момчето си и вноски в размер на 400 до 420 лева от ноември 2021 г. до настоящата година. Така сумата възлиза на 7410 лева плюс лихвите за забавянето, става ясно от решението на районните магистрати. Орлин обаче не е доволен и обжалва пред горната инстанция -  СГС. Ако обаче решението бъде потвърдено, той е длъжен да се издължи. В противен случай за две и повече неплатени вноски ще бъде даден на прокурор. 

Врътка 

Дори и да бъде издаден изпълнителен лист обаче, се оказа, че Владимиров е прехвърлил всичките си пари на майка си  Боряна. Сама тя призна пред СГС по време на процеса за убийството на Евгения, че Орлин е дал всичките си пароли за банкиране, както и пълномощно, с което тя е развалила сделка за покупката на съвместно жилище на сина й и убитата. По думите й около 90 000 лева отишли в личната й сметка, като половината от тях била похарчила за ток, парно и адвокати. Както „Телеграф“ вече съобщи, в момента детето на Орлин и Евгения расте в семейството на брата на убитата - Николай.