0

И звестният ъндърграунд бос Тодор Атанасов с прякор Томито Черния, е клан с нож на улица в курорта Свети Влас.

Покушението е извършено пред хотел в курорта, докато мъжът е слизал от лимузината си. Нападнат е в гръб.

Полицията от РУ Несебър и участъка в Обзор са блокирали района, в опит да заловят извършителя.

54-годишният култов представител на ъндърграунда е станал жертва на криминоген с инициали Ю.Ч, пише „Флагман“.

Пострадалият е намерен в тежко състояние – с изтичащата от ръката му обилно кръв. Успял е само да каже, че е намушкан с нож след конфликт с друг човек.

Изяснява се дали двамата са се познавали и какви са причините за нападението

Атанасов е закаран в УМБАЛ Бургас, където към момента се подготвя екип, за да му бъде направена операция, пише „Флагман“.

Според твърдения на близки на Томито, обаче, той има рани и по тялото, а опасността за живота му като цяло не е преминала, защото нападателят не се отказва и към момента от желанието да го „довърши“.

Те сигнализираха, че „изкормвачът“ с ножа се придвижва с джип Тойота Рав 4, който в този момент е спрян близо до УМБАЛ Бургас, в ж.к.“Зорница“.

Томито Черния е една от култовите фигури в престъпния свят през последните 20 години. Занимава се с всякакъв род сделки, повечето от които на ръба на закона.

Основният му бизнес е свързан с вноса на скъпи автомобили от Западна Европа, но като цяло интересите му са в областта на лихварството и покупко-продажба на недвижими имоти.

Преди няколко години, през 2018 г., той бе зрелищно арестуван посред бял ден по подозрение в разпространение на наркотици и ръководство на организирана престъпна група.