0

25-годишна учителка е осъдена на 12 години затвор за многократно сексуално посегателство над 13-годишна ученичка.

Бившата учителка Линдзи Роуз Шнеебергер се призна за виновна в понеделник по обвинение за сексуално посегателство над дете, което обучавала в училището в Пайн Айлънд, Минесота. По думите й използвала и "секс играчки" върху непълнолетната си ученичка.

dailystar.co.uk

14-годишната жертва, която била на 13 г. по време на злоупотребата, е успяла да идентифицира няколко "сексуални предмета", намерени в дома на Шнеебергер, за които се смята, че са били използвани по време на предполагаемата им сексуална връзка.

По време на изслушването ученичката отбелязала, че има проблеми с увереността и, че хората гледат на нея по различен начин. 

dailystar.co.uk

Според KROC-AM News Шнеебергер е арестуван през май 2023 г., след като майката на жертвата съобщава, че дъщеря ѝ е била сексуално тормозена от даскалицата. Според съдебните доклади майката е открила съобщения в телефона на дъщеря, изпратени й от Шнеебергер. В тях са използвани думите "бебе" и "бебче".

В наказателното обвинение се твърди, че момичето и преподавателката й поддържали отношения си между април и май 2023 г. Уговаряли си срещи в дома на Шнибергер в Рочестър. 

dailystar.co.uk

Преподавателката заяви пред съда, че всеки ден се събужда с чувството на срам от това, което е направила. След емоционалната изповед адвокатът й подал молба, в която иска условна присъда за клиентката си. Непълнолетната жертва обаче поиска да дадат на Шнебергер "подходяща присъда". 

* Източник: dailystar.co.uk