0

О бявиха за продан луксозната къща, в която живее 24-годишният Начо Панталеев, обвиняем за катастрофата, убила футболната легенда Ферарио Спасов, съобщи „Борба“.

Домът се намира на ул .“Васил Левски“ 57 в Лясковец. Агенция търси купувач за имота, наподобяващ палат, срещу 360 000 евро.

Имотът

В обявата е записано, че ексклузивно се предлага новопостроена обзаведена къща с втора къща, голям двор и гаражи в Лясковец. Новопостроената къща е с разгъната застроена площ от 496 кв.м, разпределена между полуподземен етаж, разполагащ с два много просторни гаража, работилница, котелно и складови помещения, достъпни от задната част на парцела.

Къщата е с първи жилищен етаж с изключително просторна всекидневна с кухненска част, спалня, санитарен възел и тераса. Вторият етаж е с четири спални, два санитарни възела и тераса, а таванският етаж е с една спалня и подпокривни помещения.

„Къщата е завършена през 2004 г., като при строителството са използвани най-висок клас материали – поставена е външна и вътрешна изолация, облепена е с естествен камък, поставена е PVC дограма, парапети от ковано желязо, вносен гранитогрес, теракота и санитария, както и джакузи в едната баня.

Отоплението е решено чрез котел на газ с радиатори и подово отопление във всички стаи. В непосредствена близост до основната постройка е разположена едноетажна тухлена къща, състояща се от спалня, хол с кухненска част и санитарен възел, като отоплението и охлаждането е решено чрез два климатика.

Дворното място е с площ от 1206 кв.м, равно, оградено и достъпно от две улици, като в задната му част е разположена стопанска постройка и е обособен паркинг за над 8 автомобила. Имотът е водоснабден, електрифициран с трифазен ток и свързан с канализация, а местоположението му е много добро, като е в близост до всички удобства, които предлага Лясковец – магазини, училище, детска градина, институции, спирка и др.“, пише в обявата.

Разследването

Венцислав Фоти, който е адвокат на Начо Пантелеев, уточни, че във въпросната къща Начо Пантелеев е имал наследствен дял, но преди време го е продал. Въпреки това и в момента живее в имота.

Разследването на трагедията, която се разигра на 13 ноември м.г. на главния път София-Варна край великотърновското с. Шереметя, продължава и се води под наблюдението на Окръжната прокуратура в Ловеч. По повдигнатото обвинение на Пантелеев НК предвижда от 3 до 8 г. затвор. „По случая са назначени множество експертизи. Очаква се в края на януари да станат ясни резултатите от автотехническата експертиза“, каза адвокатът на Начо Пантелеев.