0

П сихичноболен мъж напада хора по улиците на Велико Търново. Само за ден в полицията са получени сигнали за три случая. Полиция и прокуратура го задържат, но здравните власти го пускат, след което мъжът продължава с набезите срещу хората.

След подадени сигнали, полицията и прокуратурата го задържат, но здравните власти го пускат и нападенията продължават. Оказва се, че мъжът е с адресна регистрация във Варна, където също има потърпеши от него. Той е бил задържан многократно и във Варна, подадени са 29 сигнала срещу мъжът, но те са  прекратени, тъй като той не може да носи наказателна отговорност. След набезите на психичноболният мъж е и неговият баща Милен Миланов.

ТЕРОР: Психично болен напада хора по улиците! (ВИДЕО)

„Той се дрогира от 14-годишен. Викаха мен и съпругата ни, ни викаха през два дни в полицията, защото местоживеенето му е на нашия адрес. Но той постоянно си сменя местонахождението и се крие. Във Враца е разбил автомобил, взел в моторна резачка, но след като го хващат и разпитват, след това от полицията го пускат.

Той обясни, че синът му го е нападал три пъти с нож. „Страшен манипулатор е. В съда казва, че е нормален. Разказва, че ние с майка му, му купуваме наркотици”

Потърпевша жена, която иска да запази анонимност, обясни, че психичноболният мъж чупи стъклата в блока, в който живее, реже гуми на автомобилите, хвърля камъни по прозорците, заедно с други хора, стреля с въздушен пистолет.