0

С лед масово сбиване от около 20 младежи в дискотека във Варна стана ясна причината за мелето. На кадрите се вижда как един от охранителите замахва няколко пъти с бухалка и удря украинеца, който лежи на земята.

КАКВО СЕ СЛУЧВА: Второ меле в дискотека, млатят с бухалка паднал човек! (ВИДЕО)

Оказва се, че момиче е в основата на мелето. Един от украинците започнал настоятелно да ухажва жена от българската компания. Започнал бой, а в него се включили и трима от охранителите на заведението.

Според една от версиите единият украинец бил прословут боксьор с редица награди. След употреба на много алкохол той станал агресивен и започнал да удря всеки, когото види. Именно той е заснет легнал пред дискотеката. Служителят, който го удря с бухалка, е задържан за срок до 24 часа след мелето. Той е на 20 години и няма предишни криминални прояви, казват от МВР.

Случаят е от нощта срещу 18 септември. Образувано е досъдебно производство. Тежко пострадали няма. Всички потърпевши са с леки телесни повреди. За нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди законът предвижда наказание лишаване от свобода за срок до 3 години.