0

Ц яло село срещу уличен бияч. В Яворница, община Петрич, хората имат огромен проблем с местен жител, бивш борец на име Любен, с впечатляваща физика, който според всички имал психически проблеми и бил изключително агресивен. Потърпевшите са много, а в селото разказват, че въобще не смеят да излизат по улиците от страх да не срещнат въпросния мъж, съобщи NOVA.

Meстен бизнесмен споделя, че е закупил обект за строителна дейност и е наел работници. "Чуха се викове "от коя държава сте", "какви сте вие". Казах му да се успокои, че аз съм собственик. Той обаче ни каза "марш оттам", съблече се гол до кръста и повали четирима, включително мен. Не разбрах кой е и защо го направи. После разбрах, че проблемът е от 5-6 години. Местната власт не си върши работата, никой не го защитава, но има нехайство", смята той.

Друг мъж от селото обясни, че и той се е сблъсквал с агресивния бивш борец. "Удари ме във врата с юмрук, после в лицето, целият станах в кръв. Свали ме на земята и започна да ме рита. Не знам луд ли е, болен ли е. Добре, че едно момче ме спаси. Въобще нищо не съм му казвал, много пъти ме е поздравявал. Казаха ни, че нищо не може да се направи, дори да го задържат - пак ще го пуснат", обясни той.

Баща пък споделя, че докато шофирал и возил в колата децата си, въпросният мъж се хвърлил върху автомобила. Над 200 подписа са събрани с цел да се обърне внимание от страна на институциите.