0

В сряда, в 23:57 часа, е получен сигнал в полицията за съмнителен мъж, мъкнещ куфари, от които тече кръв. Свиделите видели как той ги оставя на висящ мост в английския град Бристол. Ченгетата пристигнали само за 10 минути и открили, че в тях има човешки останки.

Заподозреният е чернокож мъж с брада, носещ черна бейзболна шапка, черни дрехи, черна раница и бели обувки. Полицията светкавично разпространи снимки с него и ангажира всичките си части да го открие, съобщава The Sun.

Камери в района на моста показват, че издирваният е пристигнал до мястото с такси.

Шефът на полицията в Бристол Викс Хейуърд-Мелен каза днес, че „за съжаление куфарите съдържат човешки останки“.

„Разследването продължава. Нашият непосредствен приоритет е да открием човека, който е донесъл куфарите до моста, да идентифицираме починалия и да информираме най-близките му роднини“, добавя полицейския началник.

„Следователи в момента оглеждат моста и района около него и той ще остане затворен, докато се провеждат разследванията.“

Полицията в Англия предупреждава хората да не доближават мъжа, в случай че го срещнат, а незабавно да се обадят на телефон 999.

Криминалистите са открили таксито, с което се е придвижил опасният мъж. Шофьорът му съдейства на полицията, давайки ценни улики за него.