0

Н ови разкрития по делото „Семерджиев“. Пред магистратите застана ключов свидетел в съдебния процес – гаджето на скандалната полицайка Симона Радева.

От показанията на Мирослав Якимов стана ясно, че и майката на Симона – Бистра, също била в района на инцидента. Дни след катастрофата именно тя упорито твърдеше, че дъщеря й не е била в джипа заедно с бившия футболист. Майката на 22-годишната бивша полицайка се ожали, че не са й обърнали внимание, а заедно с дъщеря й са ги наричали проститутки. Не стана ясно обаче защо Бистра Радева е била на мястото на инцидента и кога е дошла. Това ще се изяснява допълнително в хода на делото.

Гаджето на скандалната експолицайка Симона обясни, че с с колегите му първи отишли на местопроизшествието, но колата на бившия футболист била неузнаваемост. Едва на следващия ден осъзнал, че това е именно неговия джип. Разпознал го по специфичната джанта.

Отстраненият полицай не успя да отговори дали познава Георги Семерджиев. По време на заседанието на Софийския градски съд той обясни, че го е виждал в Четвърто РПУ, където беше на работа. Познавал го по физиономия, Семерджиев сам му предложил да си мие колата в автомивката му и отказал да му се плати за услугата.

След това Якимов заяви, че контактувал със Семерджиев по Viber. Магистратите го хванаха натясно, като поискаха да се прочетат показанията, които той е дал пред следовател. От тях става ясно, че не само е разпознал колата, но и се обадил на приятелката си, за да съобщи, че има проблем. 

А след като магистратите поискаха да се прочетат показанията му, дадени пред следовател, стана ясно, че не само е разпознал колата на Семерджиев, но и се обадил на Симона Радева, за да й каже, че има проблем. Якимов категорично отрече Симона Радева да е била в джипа на ексфутболиста и обясни, че пътят й към автомивката му минавала през мястото на инцидента. Била се запътила натам, защото мислила, че забравила ключовете си от вкъщи. 

.

 .
Крум Стоев

.

 .

Крум Стоев

Майката на Симона Радева - Бистра

 Майката на Симона Радева - Бистра
Facebook