0

20-годишен младеж е задържан, след като помля шест коли и автобус в Бургас. Екшънът се разрази в четвъртък вечерта, като сигналът за рисковото му поведение е подаден около 20 часа.

В петък около 9.25 часа е получен сигнал за босоног съмнителен млад мъж в близост до хотелски комплекс, разположен на плаж „Каваци“, съобщиха за „Телеграф“ от ОД на МВР – Бургас.

На място е изпратен полицейски патрул, който задържал младежа. Той е отведен в РПУ – Созопол, за да бъде разпитан.

Тестван е за употреба на алкохол и наркотици, като и двете проби са били отрицателни. Работата по случая продължава.

Както вече писахме в четвъртък около 20 часа са граждани са сигнализирали за неадекватен мъж се опитва да издърпа телефон от момиче на пешеходна пътека на ул. „Христо Ботев” в Бургас. Веднага след това е получен друг сигнал за неправилно паркиран на пешеходна пътека джип.

Към мястото са изпратени два полицейски екипа. Като ги видял мъжът се е качил в джипа си "Чероки" и потеглил с висока скорост. Служители на реда от Созопол са използвали лента с шипове, за са го спрат. Шофьорът обаче минал през нея, спукал е гумите и влязъл в село Равадиново, където е катастрофирал. Излязъл е от колата и е побягнал в неизвестна посока. Полицаите са го издирвали 12 часа.