0

З адава ли се гангстерска война в столичния ж.к. "Люлин" след мелето, при което в юмручна схватка се изправиха криминално проявените братя Бериша и Любомир Велков – Носа, а саморазправата завърши и с ампутиран крак?! Това се питат всички, които стават свидетели на вълна от заплахи, надигнала се в социалните мрежи през последните дни, забеляза "Телеграф".

СЛЕД КАТО ГАЗИ БРАТЯ БЕРИША В "ЛЮЛИН": Любо Носа нае топадвокат да го измъкне

ПРОДЪЛЖЕНИЕ: Батката от "сълзливия" арест се оказа побойник от мелето в "Люлин"!

Освен че засвидетелства любовта към тежко пострадалия си брат Александър, който беше пометен веднага след боя от джипа на Любо Носа, Анджело Бериша явно не може да се помири със случилото се и е обладан от мераци за мъст, става ясно от публикациите му във Фейсбук. Въпреки че Анджело никъде не споменава Любо, който бе посочен от братята като наркопласьор, нито пък друго име, едва ли става дума за нещо по-различно от намеци към определен човек. Във фейсбук профила му се редуват молби за помощ към брат му Александър с песни като "Готови за война!" и "Ти си в списъка от тази нощ!", гарнирана с изображение с пистолети, насочени към човешка глава.

Facebook

Facebook

След инцидента Анджело е показал и снимка от телефона си, от която личи, че явно самият той е бил обект на заплахи от човек, прикриващ се зад "анонимен" фейсбук  профил с женско име и без никаква снимка. "К*рво, нали знаеш, че за к*рвенската ти постъпка ще умреш преди брат си! Пази се като слизаш да вършиш работа! Повече от година няма да живееш! Мисли за това преди да спиш! К*рва си и цял живот си бил. Ще бъдеш на колене, помни го!", гласи заканата, отправена уж от Мариана Валериева. На заплашителното съобщение пък Анджело отвърща еднозначно: "Що се криете бе, големите заплашители!". А под публикацията му мигновено за завалели контразаплахи от негови приятели към "г-ца Валериева".

Facebook

В същото време СГС не се смили на Любо Носа и го остави зад решетките, а той се яви пред магистратите изтъпан във "Версаче".

@news24sofia_ Съдът гледа мярката на Любомир Велков един от задържаните за боя в квартал „Люлин” в София #news24sofia #news24sofiaeu #fyp #foryou ♬ original sound - News24sofia.eu