0

Р азследващите убийството в град Гоце Делчев, извършено тази нощ, разпитват мъж и жена. Те са заподозрени, но все още се установява дали са съпричастни към извършеното престъпление, отнело живота на 39-годишния мъж. Това съобщиха от Окръжна прокуратура-Благоевград.

Водещата версия е убийство, но е още рано да се посочат конкретни мотиви. Текат процесуално-следствени действия. Извършват се претърсвания, изземвания, правят се огледи. Проверяват се и видеокамери в града, които да помогнат за разплитането на престъплението.

Убийството вдигна на крак криминалисти и полицаи в град Гоце Делчев.

Случаен минувач е съобщил към 02:05 часа тази нощ на тел.112, че в района на улица "Полк. Борис Дрангов" лежи мъж на пътното платно, а в близост до него има тротинетка. От пристигналите на място полицейски служители и екип на филиала за спешна медицинска помощ в Гоце Делчев е установено, че мъжът е на 39 години от града и е починал. В областта на шията е констатирана прободна рана. Образувано е досъдебно производство. Работата по установяване на всички факти и обстоятелства, свързани със случая, продължава. Районът на престъплението часове наред бе отцепен.

По непотвърдена информация причината за конфликта била, че жената преди време имала отношения с Васил, но се разделили. Мъжът е познат на криминалистите.

Проверява се и дали освен любовна драма в убийството няма и някаква наркоследа,