0

32-годишна начална учителка, родом от Пазарджик, издъхна в собствената си кола край Северния плаж на Приморско. Силно разложеният труп на Адриана Стойнева бе открит в сряда вечерта, след като майка й я обявила за издирване няколко дни по-рано. Преди седмица жената тръгнала с личния си автомобил „Рено“ към Несебър, където трябвало да се срещне с приятели.

Незнайно защо обаче се е озовала в Приморско. Автомобилът с тялото й бил открит от полицаи на ул. „Лагуна“.

Плаж

При пристигането на униформените станало ясно, че автомобилът бил заключен. Силно разложеното тяло било на задната седалка по бански. Всичките вещи на жената били в колата. Първоначалният оглед не показал видими следи от насилие. Заради напредналия стадий на разложение експертите не могли да посочат причината за смъртта. Тялото е преседяло дни наред в колата при изключително високи температури. Взети са хистологични проби. Последната снимка в социалните мрежи на Адриана е от 20 август, когато се е снимала на плажа във видимо добро настроение. Запознати предполагат, че след плажа на Стойнева може да й е прилошало, легнала на задната седалка и издъхнала.

Инстаграм

Издирване

Стойнева, която живее и работи в Пловдив, била обявена за издирване на 21 август. Майка й отишла разтревожена в полицията в Пазарджик и обяснила, че телефонът й непрекъснато дава свободно. Данните били предадени в Бургас. Нито една версия до този момент не се изключва. От социалните мрежи става ясно, че Адриана е била начална учителка на втори клас в пловдивско училище. Несемейна. Близки я описват като възпитана и образована и изключват вероятността да е употребявала наркотици или да е посегнала сама на живота си.