0

Г ергана, отправял смъртни заплахи към певицата Дара Екимова и инфлуенсърката Ясмин, влиза принудително в Психото за лечение. Това реши Районният съд в Пловдив, съобщава Марица.  

ИСТИНСКИ ТОРМОЗ: Заплахите срещу Дара Екимова продължават повече от година! (ВИДЕО)

"Съдът реши, че най-адекватното за Гергана е настаняване за 3 месеца в специализирано заведение в Кърджали, с една единствена цел - да се подобри състоянието й, да се спрат противоправните й действия, да се помогне на това момиче да влезе в обществото и да живее нормален живот, да не вреди на хора", каза прокурор Димитър Пехливанов. 

СЛЕД ЗАПЛАХИТЕ СРЕЩУ ДАРА: Назначиха психoекспертиза на Гергана Неделчева (ВИДЕО)

Гергана прие определението на съда съвсем спокойно и не коментира. Адвокатът на Дара Екимова - Десислава Матева коментира преди заседанието, че заплахите са спрели. 

Припомняме, че за случая стана ясно на 19 август, пред NOVA Саня Армутлиева и Дара Екимова разказаха за кибертормоза, на който са подложени. „В отдел „Киберпрестъпления“ разбраха, че вероятно казусът е свързан с този на инфлуенсърката Ясмин Кирилова, която няколко пъти сигнализира, че постоянно получава заплахи за своя живот и този на детето си от психично болна жена. Посочи тогава музикалният продуцент.ю

ЗАПЛАХА ЗА УБИЙСТВО: Искат да „пръснат мозъка“ на Дара Екимова