0

Б езработен нервак попадна в ареста след див екшън в Първомай. Грозните сцени се разиграли след като бил спрян за проверка, но решил да си спретне спаринг. Още в първите секунди поведението му било провокативно. Мъжът започнал да блъска униформени и да отправя закани, оказвал съпротива и им пречил да си вършат работата, съобщи "Марица".

Освен това не се подчинил на даденото му от полицай разпореждане да представи документите си и тези на автомобила. Не се подчинил и на разпореждане да остане на място и да не мърда. Повредил и униформата на единия служител на реда. В крайна сметка полицаите успели да го усмирят и да го арестуват. За всяко едно от провиненията му е определено наказание пробация за срок от една или две години.

Нервакът успял да сключи споразумение с прокуратурата, след като признал вината си. Определено му е едно общо най-тежко наказание - пробация за 24 месеца, с явяване и подписване пред пробационен служител, също явяване на периодични срещи с него през двугодишния период. 

Мъжът от Първомай вече е осъждан, показала справката. Часове след ареста бил освободен с мярка "подписка".