0

Ж естока трагедия с два трупа се разигра в Бургас, след фатален семеен скандал. Млад мъж е заклал жена си пред очите на 4-годишното им дете, а след това е сложил край на живота си. Умъртвената жена е на 32 години. Зад покъртителната драма вероятно стои болестна ревност и предстояща семейна раздяла, подозират криминалисти. 

Кървавата баня се е разиграла в обществен парк с детски катерушки в бургаския комплекс "Изгрев". Двойката се скарала, а изпадналия в дива ярост мъж извадил нож и го забил няколко пъти в гърлото на жена си. Свидетел на убийството е станало невръстното 4 годишно дете на двойката. Жената е паднала в локва кръв и е издъхнала на място. Убиецът хукнал в посока към съседния комплекс "Славейков", където се самоубил със смъртоносен скок от 12-я етаж на блок № 10. 
Тялото на жената е открито от минувачи в парка и е откарано с трупна линейка в "Съдебна медицина", където ще бъде извършена аутопсия.

По случая е образувано досъдебно производство. По непотвърдена информация, минути преди да се разиграе кървавата саморазправа, между двамата е възникнал семеен скандал в парка заради ревност, а съпругата заявила, че иска развод.