0

К ато в същински хорър, жена примами своя бременна приятелка в апартамента си и я уби, а след това изтръгна нероденото й бебе от утробата й.

Ужасяващата трагедия се разиграла в Бразилия, където Паула Яна Ферейра Мело, на 25 години, станала жертва на зловещ план на своята приятелка Жозиане де Оливейра Жардим, която искала да представи бебето за свое, пише Mirror.

Убийцата беше арестувана, след като се появи в болница с кръвта на жертвата, размазана между краката й и бебе в ръцете си. Медиците за съжаление констатирали смъртта на бебето и алармирали полицията, след като изследванията показали, че тя не е родила новороденото момченце. 

Полицията нахлула в апартамента на Жардим, където намерили биологичната майка безжизнена под леглото и увита в найлон.

Паула трябвало да роди второто си дете на 5 ноември. Според полицията заподозряната я поканила в апартамента си, за да й предложи количка в понеделник, 14 октомври. В апартамента в Порто Алегре тя ударила Паула по главата, разпорила корема й и изтръгнала бебето от утробата й. След това се опитала да организира сцена, за да изглежда, че току-що е родила в хола си, като поставила бебето и кръвта на Паула между краката си. Съседите й извикали линейка и 42-годишната Жардим и новороденото били откарани в болница в града.

Сега Жардим е в ареста и се очаква да бъде обвинена в убийство, укриване на тяло и причиняване на смъртта на дете.