0

29-годишен мъж преби зверски 10 години по-възрастната си любовница, след което се обеси. Трагедията се разигра в нощта срещу неделя във великотърновското село Пчелище. 39-годишната жена от няколко месеца дошла да работи като учителка и се залюбила с по-младия жител на селото.

Доскоро двамата имали интимна връзка, но се разделили. Според мълвата в селото учителката хванала още по-младо гадже от селото и това вбесило приятеля й.

Брутално

Мъжът отишъл в дома й, но срещата им се превърнала в чутовен скандал. Стигнало се дотам, че зарязаният любовник започнал да налага учителката с брутална жестокост. Бил я, докато жената не припаднала в несвят. Тогава помислил, че я е убил. Обадил се на 112, за да извика полиция. След това направил примка и се обесил. Дошлите на място униформени се натъкнали на зловеща картина - агонизираща след побоя жена и висящ на примка млад мъж.

Опасност

Незабавно била извикана линейка и пострадалата учителка е откарана във Великотърновската болница с опасност за живота. Тя е с много тежки фрактури по лицевата част на черепа в резултат на многократните удари. Пациентката е приета в тежко състояние, неконтактна е и е настанена в отделението по неврохирургия. Местните разказват, че преди да се засели в селото, била учителка във Велико Търново. Развела се и се заселила в селото, където намерила работа. Купила си и къща. Жената имала и голям син от предишния си брак, който не живеел с нея. Данните на разследването сочат, че скандалът между любовниците е избухнал малко след 21.30 часа в събота. Хората в селото описват обесилият се млад мъж като много добър и работлив. Самоубиецът имал трима братя и две сестри и заедно с единия си брат работел в строителството. Разследването на случая е поето от окръжната прокуратура във Велико Търново.