0

М айката на убитата Евгения- Капка Чорбанова заяви преди заседанието на Софийския градски съд, че дъщеря й е убита от Орлин Владимиров за пари, а не поради ревност. Тя обяви за главен виновник баща му Пламен, който по думите й го е подучил да извърши убийството.

Младата Евгения изчезна през октомври 2021 година. Месец по-късно тялото беше открито в куфар край водоем в Перник. На съд за убийството са предадени съпругът й Орлин Владимиров и неговият баща Пламен.

"За всичко си виновен ти. Да умреш в мъки. Как може да даваш такива съвети на сина си? Убийци!", развика се почернената жена в съдебната зала.

"Алчни за пари. Не е от ревност, за пари я убихте. Изроди!", настояваше тя.

"Бяха събрали над 90 000 лева. Парите щяха да са първа вноска за покупка на жилище в затворен комплекс. Август 2021 г. щяха да теглят и ипотека. За мен тези пари са причината, те са мотивът за убийството, а не ревност", свидетелства пред СГС майката. Тя обясни, че е засекла, че майката на Орлин Владимиров дърпа пари от онлайн сметката и това още повече засилило подозренята й.

"Мотивът е материален интерес" , категорична бе почернената майка.

От показанията й в залата стана ясно още, че куфарът, в който било натъпкано тялото на мъртвата й дъшеря, бил купен през лятото и с него ходила на море.