0

Р оден дилър на кокаин увековечи смъртта си, като засне как излита със 187 км/ч от магистрала А38 край английския град Плимут.

27-годишният варненец Борислав Зараевски, който явно се е вземал за легендата на Формула 1 Миахел Шумахер, загива, след като сребърната му Хонда Сивик се преобръща в канавката, а тялото му изхвърча от предния прозорец на колата. 

Тежкият пътен инцидент е станал на 1 октомври миналата година, но за него се разбира едва сега, след като в Плимут бе проведено изслушване на съдебния патолог, токсиколози и следователи във връзка със случая. 

Според разследването българинът е шофирал под въздействието на алкохол, кокаин и амфетамин, а за фаталния край допринесли проливните дъждове, бурните ветрове и ограничената видимост на Острова по това време на годината. 

Свидетел на катастрофата разказва, че колата на българина буквално е изчезнала от пътното платно. Той слязъл, но не открил никой в автомобила и си помислил, че шофьорът умишлено се е укрил. Не подал сигнал, тъй като батерията на телефона му била изтощена. 

На следващата сутрин возилото на Борислав е забелязано, размазано в дърво, от тракторист в нива край аутобана. По-късно криминалисти намират и тялото на нашенеца на метри от разбилия се автомобил. В него е открита личната му карта, а трупът му е разпознат по татуировки. 

В Хондата разследващите откриват и мобилния телефон на Борислав. Разглеждайки съдържанието на смартфона, се натъкват на ужасяваща находка -видеоклип, на който нашенецът е заснел фаталното излитане от магистралата. 

Оказало се обаче, че това не е единственото провинение на българина през тази нощ. Преди да загине трагично Борислав забърсал с Хондата си друг автомобил на кръгово движение. Той обяснил на шофьорката на колата, че не желае да намесват властите, тъй като е дилър на кокаин и обещал да й плати за щетите в брой по-късно. След като жената не успяла да се свърже с него, подала жалба в полицията.