0

И нфлуенсърка шокира последователите си, след като разкри, че е станала жертва на групово изнасилване в Индия по време на глобално мотоциклетно турне заедно с партньора й.

28-годишната испанска инфлуенсърка Фернанда и 63-годишният Висенте имат 300 000 последователи в социалните мрежи и се занимават с документиране на околосветските си пътешествия с мотоциклет, пише Daily Mail.

Двойката, която пътувала към Непал от Индия на отделни мотоциклети, спряла за нощта в квартал Думка в индийския Джаркханд. Там те били жестоко нападнати от седем мъже, които изнаислили Фернанда и пребили Висенте.

Фернанда, която има испанско и бразилско гражданство, разказа в Instagram: „ Мислех, че ще умрем. Слава Богу, че сме живи. Те ни пребиха и ни ограбиха, но основната им цел беше да ме изнасилят“. Висенте каза, че също е бил "брутално бит", добавяйки: "Те сложиха нож на врата ми и ми казаха, че ще ме убият".

Двойката се обърнала за помощ към местната полиция, но не разкриха как се развива разследването, за да не пречат на властите да си свършат работата.