0

Д елото за убийството на Евгения Чорбанова, по което са подсъдими съпругът ѝ Орлин Владимиров и неговия баща Пламен, бе отложено за 22 октомври, поради разболял се член на съдебния състав.

Орлин и Пламен Владимирови бяха осъдени на първа инстанция на доживотен затвор, но присъдата бе обжалвана и сега делото се разглежда от Апелативен съд – София.

Съдът каза тежката си дума, прати до живот на топло убиеца на Евгения от куфара!

Днес по делото трябваше да бъде разгледана назначена експертиза, която има за цел да установи механизма на убийството и причините за смъртта на жената. Експертизата бе поискана от защитата на двамата подсъдими. Очаква се след експертизата страните да преминат към своите пледоарии и съдът да се произнесе с решение, предаде БТА.

РАЗТЪРСВАЩО: Орлин със скандални разкрития за убийството на Евгения от куфара!

Желанието на защитата на убийците е да представи случая като нелеп битов инцидент, каза пред медиите Андрей Чорбанов, баща на Евгения. Тя въобще няма следи от удар отзад на шията, тя е душена и натъпкана в куфар, посочи майката Капка Чорбанова. По думите ѝ Пламен Владимиров е на свобода срещу 5000 лв. гаранция, въпреки че е с доживотна присъда, защото бил болен. Според родителите справедливата присъда би била доживотен затвор без право на замяна.

ОТКРИТОТО ТЯЛО В КУФАРА: Нова експертиза доказа как е убита Евгения!