0

С емейство от Сандански майка, баща и син Яневи нахълтаха маскирани и въоръжени в дискотеката на 5-звездния парк хотел „Пирин“ в събота вечерта, съобщи Struma.com.

В продължение на над 30 минути въоръжената с пушка помпа фамилия държала на прицел персонал и клиенти на нощния клуб, силно ядосани на охраната на заведението.

Нерви

Около полунощ майката, бащата и синът поискали да влязат в нощния клуб, но били спрени от охранителите, тъй като бащата бил облечен с анцуг. Въпреки настояването, предвид ВИП клиентите в престижния хотелски комплекс, охранителите отказали да ги пуснат. Тримата се оттеглили и минути по-късно се върнали мъжете с маски и въоръжени с пушка помпа и започнали да заплашват присъстващите.

Заплаха

Разхождали се страховито в заведението, извикана е полиция, бащата успял да избяга, а майката и синът са арестувани. Бащата се издирва, той е с богато кримидосие.

Случаят шокирал свидетелите на инцидента, изплашил клиентите и нанесъл имиджов удар върху хотелския комплекс, който е сред най-луксозните в курортния град.