0

О свирепяла моделка отхапа парче от гаджето си, след което духна в чужда държава. 

26-годишната Адая Лопес влезе в светлината на прожекторите след скандал, случил се през юни 2016 г. Тогава приятелят й я зарязал. След раздялата им Лопес поискала от клетника последна целувка на сбогуване. Тогава отхапала езика му. Смяташе се, че след отмъщението е духнала в Тайланд. Органите на реда я изловили наскоро и сега я чакат шест години затвор, пише Daily Mail.

26-годишното момиче е открито в курорта Коста Брава близо до Барселона. Полицията я арестувала след анонимен сигнал.

Изправили Лопес пред съда за насилствено нападение с цел отмъщение. Моделката осакатила с 22 години по-възрастния от нея - Арън, оставяйки го с проблеми с говора и храненето. Тя бе осъдена да плати £50 000 (115 102 лева) обезщетение и да излежи 15 дни в затвора.

По време на процеса Адая обаче заявила, че е действала при самоотбрана, след като е претърпяла насилие, включително опит за удавяне. Въпреки това тя бе призната за виновна за това, че е използвала зъбите си като "щипки", за да отхапе част от езика на Арън. Това имало фатални последици за него, който има проблеми с говора и останал без усещане за вкус и способност да прави разлика между солени и сладки храни.

Споменатото нападение се случило на 26 юни 2016 г., когато Арън бил на 40, а Адая едва на 18 години.