0

Ф иналист на реалити, известно и в България – MasterChef, е спипан за педофилия.

48-годишният Пол Дъглас Фрост някога е бил състезател в готварското шоу в Австралия. Според Post той е бил участник в първия му сезон през 2009 година

Фрост е малтретирал сексуално деца между 1996 и 2009 г.

Според The ​​New York Post 48-годишният е бил осъден в четвъртък, повече от 4 години след като е бил арестуван. Той бил признат за виновен за 43 престъпления за малтретиране на 11 деца в плувно училище в югозападната част на Сидни между 1996 и 2009 г, където е бил преподавател.

Съдия Сара Хъгет от Окръжния съд в Даунинг Сентър в Сидни налага максимален срок от 32 години, като отбеляза, че престъпленията на Фрост обхващат десетилетие и включва деца на около 10-годишна възраст. Педофилът е гледал произнасянето на присъдата му онлайн, не е присъствал в съдебната зала.

Съдия Хюгет подчертала, че 48-годишният мъж умишлено е създал среда, която улеснява неговото престъпление. Това включвало редовно говорене за секс, както и стимулиране сексуалната активност както със, така и между учениците в съблекалнята и складовото помещение на училището, съобщава Post  .

По време на делото станало ясно, че много от жертвите не са знаели какво е направил Фрост или са се страхували, че няма да им повярват, ако говорят. Най-малката му жертва е била на около девет години, когато е започнало насилието, докато най-възрастната е била малтретирана до 16-годишна възраст. Свидетелствата на жертвите описват подробно манипулацията на 48-годишния, насърчавайки явни дискусии за секс и мастурбация, които в крайна сметка са довели до физически контакт.

Фрост за първи път ще има право на условно освобождаване през юни 2047 г. след 24 години зад решетките.