0

М ениджър на хотел от престижната международна верига „Хилтън“ в Северен Лондон е бил задържан, съобщиха медиите в Обединеното кралство.

45-годишния Ахмед Фахми е обвинен в това, че за 15 години е нападнал и насилил пет жени. В обвинителния акт е записано, че за последно мъжът е изнасилил две 18-годишни норвежки, възползвайки се от нетрезвото им състояние.

Прокурорите обясниха, че първото престъпление е било извършено през 2008 г., а някои от момичетата са посочили в показанията си, че мъжът е имал фетиш към крака и ги използвал в перверзиите си. Обвиняемият отрича обвиненията.

От обвинението казаха, че следващият случай е от 2022 г., когато Фахми се затворил в една стая с друга жена, която също била в нетрезво състояние, и започнал да ѝ смуче пръстите на краката, след което я изнасилил, информира в-к „Мирър“.

Последните му две жертви – 18-годишни приятелки от Норвегия, също са били изнасилени, като преди това обвиняемият отново е обърнал „специално внимание“ на краката им.

В съдебната зала Ахмед Фахми обясни пред магистратите, че е имал полов акт само с една от жените, подали жалби срещу него, но това е било по взаимно съгласие, и категорично отрече „да им е лизал“ краката. В крайна сметка съдът отказа да го освободи под гаранция и следващият месец ще се яви за изслушване.