0

П евицата Сибила Серафимова е била пребита от бившия си приятел. Певицата е солистка на ню уейв бандата "Виолетов генерал", нашумяла още в края на 80-те. Нейният създател Емил Вълев, пръв алармира за жестокия побой, нанесен наскоро на солистката му, във фейсбук.  

Той съобщава, че е нанесен жесток побой над певицата вследствие, на което е получила сериозни травми, след което е била откара в Пирогов, където е била оперирана за смяна на тазобедрена става и други травми. 

"Всичко това е изключително опасно за здравето и като цяло и все пак се надяваме, че ще продължи да свири и пее и занапред ще участва в концертите на "Виолетов генерал" и не само това, но и ще продължи да води нормален живот без сериозни последствия като цяло. Шокиран съм от случката и единствено ми остава да се моля за нея и нека тези, които я обичат, изпратят към нея в пространството съчувствие и съпричастност. Пак повтарям, дано да се възстанови максимално бързо и стане отново онази Сибила, която познаваме", пише Вълев във фейсбук профила си.

Самата певица Сибила Серафимова разказа пред "България днес" подробности за случилото се. "Мои приятели бяха организирали среща с бившия ми приятел. Когато си тръгнах от нея, той ме настигна на улицата, изби ми телефона. Аз побягнах. Виках за помощ, но никой не ми помогна в центъра на София", разказа тя.